top of page
Begin_edited.jpg

Coaching

Veerkrachtig - wie wil dat niet zijn?! Maar als je te maken hebt gekregen met gezondheidsproblemen, burn-out of andere uitdagingen, kun je niet zomaar op een knopje 'veerkracht áán' duwen. Wat wordt je nieuwe perspectief? In hoeverre verander je je gedrag en wie helpt je daarbij? 


Ik coach je als je behoefte hebt aan een zachte(re) 'landing' in je situatie en een krachtig(er) opveren. Vanuit jouw vraag en jouw situatie. Vanuit het hier en nu, met het oog op nieuwe perspectieven.


We spreken elkaar eerst in een gratis, vrijblijvende intake. We verkennen je vraag of behoefte. Je stelt vast of je een klik met me hebt. Als je dan verder wilt, doe ik je een voorstel.


Ik stel bijvoorbeeld voor:

  • een eenmalig coachgesprek om jezelf 'een zetje' te geven, 


  • een 'strippenkaart' van 5 of 10 sessies om naar behoefte gebruik van te maken, 


  • of een afgesproken aantal sessies rond een vraag van jou, die we samen concreet maken.Na de intake ontvang je altijd een offerte met een concreet voorstel over aanpak, aantal sessies en tarief. Als dat voor jou, of  eventueel je werkgever, akkoord is, gaan we aan de slag. 

Ik coach particulieren, zelfstandigen en mensen die op kosten van hun werkgever begeleiding vragen. 

NB momenteel heb ik meerdere coachklanten en geen ruimte voor het aannemen van nieuwe klanten. Vermoedelijk heb ik in april '23 weer plek. Wil je in de tussentijd een tip voor een andere coach? Ik heb meerdere coaches in mijn netwerk. Contacteer me gerust, dan denk ik met je mee. 

Coaching: Welkom
Het Coachhuis Utrecht Oorsprongpark De Grift.jpg

LOCATIE

Coaching gesprekken voer ik op een locatie die we samen afspreken. Ik werk bij voorkeur in de regio Utrecht-Amersfoort, inclusief De Bilt (Bilthoven), Zeist, Baarn, Soest en Hilversum.


Ik maak gebruik van locaties van Het Coachhuis. Op de foto zie je als voorbeeld een ruimte in Utrecht, locatie Oorsprongpark. In Amersfoort is ook een rolstoeltoegankelijke ruimte beschikbaar.


Daarnaast is, in overleg, coaching op je werklocatie of aan huis mogelijk.

Coaching: Afbeelding

Testimonials

"Hanneke weet in heel korte tijd, op een prettige natuurlijke manier, dichtbij te komen. Hierdoor was het voor mij makkelijk om me open te stellen voor verandering."

Birgitte

"Hanneke straalt veel rust uit en dat helpt om zelf ook in deze modus te komen. Ze sloot goed aan bij mijn vragen en behoeftes en heeft mij geholpen om meer bij mijn hart te komen in plaats van alleen mijn hoofd te gebruiken."

Professional publieke sector

Coaching: Tekst
bottom of page