top of page

Aanbod

Particuliere coaching 

Als je jezelf persoonlijke begeleiding gunt

Coaching via je werkgever

Als je werkgever je persoonlijke begeleiding gunt

Zelfstandigen en ondernemerscoaching

Omdat je juist als zelfstandige of ondernemer die stimulerende begeleiding van een coach zo goed kunt gebruiken

Coaching: Diensten
Veerzacht-2023-8874.jpg
Coaching: Afbeelding

Jouw vraag

Hoe ga ik met vertrouwen verandering tegemoet? Hoe sta ik stevig in mezelf, maar ook in verbinding met mijn omgeving? Hoe doorbreek ik niet-behulpzame patronen? Dit zijn wat voorbeelden van vragen die mijn klanten hebben.

Jouw vraag is het startpunt. Vanuit jouw omstandigheden. Vanuit het hier en nu, met het oog op nieuwe perspectieven.


We spreken elkaar eerst in een gratis, vrijblijvende intake. We verkennen je vraag of behoefte. Je stelt vast of je een klik met me hebt. Als je dan verder wilt, doe ik je een voorstel.


Ik lever maatwerk. Na de intake ontvang je daarom een op jouw vraag toegesneden offerte. Daarin zit een concreet voorstel over aanpak, aantal sessies en tarief. Als dat voor jou, of  eventueel je werkgever, akkoord is, gaan we aan de slag. 

De kosten variëren. Ik vind het belangrijk dat ook particulieren gebruik kunnen maken van mijn aanbod. Neem daarom gerust contact op - samen kijken we wat mogelijk is. ​

Coaching: Welkom
NOVA (3) coachhuis.jpeg

Locatie

Coaching gesprekken voer ik op een locatie die we samen afspreken. Ik werk bij voorkeur in de regio Utrecht-Amersfoort, inclusief De Bilt (Bilthoven), Zeist, Baarn, Soest en Hilversum.


Ik maak gebruik van locaties van Het Coachhuis. Op de foto zie je als voorbeeld een ruimte in Amersfoort-Centrum. Deze locatie is ook rolstoeltoegankelijk.

Daarnaast is, in goed overleg, coaching op een andere locatie mogelijk.

Coaching: Afbeelding

Testimonials

“Vandaag het coaching traject bij Hanneke afgesloten. Ik balanceerde op de rand van een  burn-out en door ruimte, zonder oordeel, voor al mijn gevoelens en gedachten, en steeds passende interventies en theoretische onderbouwing, heb ik weer houvast in mezelf gevonden. Wat ben ik blij dat ik mezelf dit proces bij Hanneke gegund heb.”


"Hanneke heeft mij het afgelopen half jaar enorm geholpen, ze wist goed in te spelen op waar ik behoefte aan had. Met behulp van opdrachten, doortastende vragen en extra "gereedschap" heb ik mijn veerkracht hervonden en ben ik mijn veranderde gezondheid gaan accepteren. Ik vond het erg fijn om met haar hier aan te werken en zal in de toekomst zeker contact met haar opnemen als het nodig is."

"Hanneke straalt veel rust uit en dat helpt om zelf ook in deze modus te komen. Ze sloot goed aan bij mijn vragen en behoeftes en heeft mij geholpen om meer bij mijn hart te komen in plaats van alleen mijn hoofd te gebruiken."

Coaching: Tekst
Logo mijn leven.jpg

Mijn Leven 2.0

Heb je te maken met (blijvende gevolgen van) ziekte of beperking? Kijk dan ook eens op de supportzoeker van Mijn Leven 2.0, een platform dat mensen met een ziekte of beperking inspireert en support biedt om zoveel mogelijk een prettig leven te leiden. Hier zijn meerdere coaches en andere professionals aan verbonden. Mij vind je er ook.

Coaching: Over
bottom of page