top of page
Begin_edited.jpg

Coaching

Veerkrachtig - wie wil dat niet zijn?! Maar als je te maken hebt gekregen met gezondheidsproblemen, burn-out of andere uitdagingen, kun je niet zomaar op een knopje 'veerkracht áán' duwen. Wat wordt je nieuwe perspectief? In hoeverre verander je je gedrag en wie helpt je daarbij? 


Ik coach je als je behoefte hebt aan een zachte(re) 'landing' in je situatie en een krachtig(er) opveren. Vanuit jouw vraag en jouw situatie. Vanuit het hier en nu, met het oog op nieuwe perspectieven.


We spreken elkaar eerst in een gratis, vrijblijvende intake. We verkennen je vraag of behoefte. Je stelt vast of je een klik met me hebt. Als je dan verder wilt, doe ik je een voorstel.


Ik stel bijvoorbeeld voor:

  • een eenmalig coachgesprek om jezelf 'een zetje' te geven, 


  • een 'strippenkaart' van 5 of 10 sessies om naar behoefte gebruik van te maken, 


  • of een afgesproken aantal sessies rond een vraag van jou, die we samen concreet maken.Na de intake ontvang je altijd een offerte met een concreet voorstel over aanpak, aantal sessies en tarief. Als dat voor jou, of  eventueel je werkgever, akkoord is, gaan we aan de slag. 

Ik coach particulieren, zelfstandigen en mensen die op kosten van hun werkgever begeleiding vragen. ​

Coaching: Welkom
Het Coachhuis Utrecht Oorsprongpark De Grift.jpg

LOCATIE

Coaching gesprekken voer ik op een locatie die we samen afspreken. Ik werk bij voorkeur in de regio Utrecht-Amersfoort, inclusief De Bilt (Bilthoven), Zeist, Baarn, Soest en Hilversum.


Ik maak gebruik van locaties van Het Coachhuis. Op de foto zie je als voorbeeld een ruimte in Utrecht, locatie Oorsprongpark. In Amersfoort is ook een rolstoeltoegankelijke ruimte beschikbaar.


Daarnaast is, in overleg, coaching op je werklocatie of aan huis mogelijk.

Coaching: Afbeelding

Testimonials

“Vandaag het coaching traject bij Hanneke afgesloten. Ik balanceerde op de rand van een  burn-out en door ruimte, zonder oordeel, voor al mijn gevoelens en gedachten, en steeds passende interventies en theoretische onderbouwing, heb ik weer houvast in mezelf gevonden. Wat ben ik blij dat ik mezelf dit proces bij Hanneke gegund heb.”


"Hanneke heeft mij het afgelopen half jaar enorm geholpen, ze wist goed in te spelen op waar ik behoefte aan had. Met behulp van opdrachten, doortastende vragen en extra "gereedschap" heb ik mijn veerkracht hervonden en ben ik mijn veranderde gezondheid gaan accepteren. Ik vond het erg fijn om met haar hier aan te werken en zal in de toekomst zeker contact met haar opnemen als het nodig is."

"Hanneke straalt veel rust uit en dat helpt om zelf ook in deze modus te komen. Ze sloot goed aan bij mijn vragen en behoeftes en heeft mij geholpen om meer bij mijn hart te komen in plaats van alleen mijn hoofd te gebruiken."

Coaching: Tekst
Logo mijn leven.jpg

Mijn Leven 2.0

Je vindt me ook via de support-zoeker van Mijn Leven 2.0. Dit is een platform voor mensen die een prettig leven willen leiden met ziekte of beperking, en wonen in de provincie Utrecht.

Coaching: Over
bottom of page