top of page
DSC_3547jpeg groot  jpeg webresolutie.jpg

Over mij

Mijn naam is Hanneke Dullemond (1980). Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Na nog een tijd in Den Haag te hebben gewoond, ben ik met mijn gezin neergestreken in Soest.


In mijn studie en werk heb ik me altijd bezig gehouden met goed overheidsbestuur. Bij ministeries, een gemeente en een provincie. Mijn loopbaan werd tweemaal onderbroken door tegenslagen met gezondheid. Deze tegenslagen in 2003 en 2013, en de blijvende gevolgen ervan, hebben mij mede gevormd. 

Toen ik vanaf 2016 bij de gemeente Zeist werkte, kreeg ik op mijn eigen verzoek begeleiding van een coach. Daardoor leerde ik wat persoonlijk leiderschap voor mij betekent. En raakte ik geboeid door het coachingsvak. Ik ontdekte hoe veerkrachtig ik eigenlijk door de jaren heen was geweest en dat ik nog verder kon groeien.

In 2019-2020 heb ik naast mijn werk de opleiding 'Coachen met ziel en zakelijkheid' gedaan, bij Blankestijn & Partners. In eerste instantie met het oog op persoonlijke ontwikkeling en coachend leidinggeven. Maar het coachen bleek me zó te liggen, dat ik mijn certificering haalde en Veerzacht coach- en inspiratiepraktijk oprichtte, naast mijn werk voor de overheid. 

Sinds mei 2022 ben ik niet meer in dienst van een overheidsorganisatie. Ik ben nu volledig beschikbaar als coach of spreker voor Veerzacht, én als zelfstandig adviseur en procesbegeleider. Daartoe heb ik Leading Change Consultancy opgericht.

Over: Over mij

Over Veerzacht

Ik heb gekozen voor de naam Veerzacht, omdat ik geloof in zachte veerkracht.


Wat bedoel ik daarmee? Veerkracht is een van de kernaspecten van levenskunst. Of je nu veel hebt meegemaakt, of als je juist jezelf uit een sleur wilt halen; er zijn meerdere momenten in je leven dat je veerkracht nodig hebt.

Veerkracht is niet een kwestie van 'tanden op elkaar' en doorzetten maar. Het is een proces. Een proces dat onder andere gaat over acceptatie, over je eigen kwetsbaarheid, compassie voor jezelf en een ander, over loslaten en opnieuw regie pakken. Het gaat over meebewegen en tegen bewegen. Zacht landen en krachtig opveren.  

Aan mijn eigen ervaringen heb ik een NOBCO-gecertificeerde coachopleiding toegevoegd: Coachen met ziel en zakelijkheid. Zo kun je erop vertrouwen dat ik vanuit onderbouwde theorieën en bewezen methoden werk. 

Over: Welkom
bottom of page