top of page
Veerzacht-2023-8852.jpg

Over Hanneke

Mijn naam is Hanneke Dullemond (1980). Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Na nog een tijd in Den Haag te hebben gewoond, ben ik met mijn gezin in 2014 neergestreken in Soest.


Mijn professionele loopbaan is altijd gericht geweest op de overheid. De opleiding Recht, bestuur en management aan de Universiteit Utrecht is de basis geweest voor functies bij het ministerie van Financiën, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, gemeente Zeist en provincie Utrecht. Tegenwoordig ben ik zelfstandig adviseur/projectleider vanuit Leading Change Consultancy.

Toen ik vanaf 2016 bij de gemeente Zeist werkte, kreeg ik op mijn eigen verzoek begeleiding van een coach. Daardoor leerde ik wat persoonlijk leiderschap voor mij betekent. Ik ontdekte hoe veerkrachtig ik door de jaren heen was geweest, dat levenskunst mijn rode draad is en dat ik daarin van waarde kan zijn voor anderen. 

In 2019-2020 heb ik naast mijn werk de opleiding 'Coachen met ziel en zakelijkheid' gedaan, bij Blankestijn & Partners. Veerzacht coach- en inspiratiepraktijk bestaat sinds 2020 en inmiddels weten zowel particuliere klanten als werkgevers mij te vinden.


Ik sta altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Over: Over mij

Over Veerzacht

Ik heb gekozen voor de naam Veerzacht, omdat ik geloof dat veerkracht en zelfcompassie hand in hand gaan. Zelfcompassie is het zachte aspect dat veerkracht nodig heeft.


Wat bedoel ik daarmee? Veerkracht is een van de kernaspecten van levenskunst. Of je nu veel hebt meegemaakt, of als je juist jezelf uit een sleur wilt halen; er zijn meerdere momenten in je leven dat je veerkracht nodig hebt.

Veerkracht is niet een kwestie van 'tanden op elkaar' en doorzetten maar. Het is een proces. Een proces dat onder andere gaat over acceptatie, over je eigen kwetsbaarheid, compassie voor jezelf en een ander, over loslaten en opnieuw regie pakken. Het gaat over meebewegen en tegen bewegen. Zacht landen en krachtig opveren.  

Aan mijn eigen ervaringen heb ik een NOBCO-gecertificeerde coachopleiding toegevoegd: Coachen met ziel en zakelijkheid. Zo kun je erop vertrouwen dat ik vanuit onderbouwde theorieën en bewezen methoden werk. 

Over: Welkom

Credits

We staan altijd op de schouders van anderen.

Claudia van der Rijst van Studio ryza ontwierp het logo van Veerzacht. Zij wist mijn persoonlijkheid en mijn bedoeling met Veerzacht te vertalen naar het juiste beeld en lettertype, en de mooie kleuren die ook hier op de site zijn gebruikt.

Logo: Studio ryza

Zoek je een coach of spreker, dan is een klik belangrijk. Persoonlijke foto's helpen daarbij. Lilian wist mij, beter dan ik ooit tevoren meemaakte, vast te leggen.

Foto's: Lilian van Rooij Fotografie

Ik ben coach mede dankzij andere coaches. Ik dank: Sylvia Blankestijn, Jo Boniszewski, Jeroen van den Dikkenberg, Gloria van Ewijk, Marja Kooistra, Judith de Rijke.

Opleiding & ontwikkeling

Over: Recensies
bottom of page