top of page

Testimonials

Testimonials: Tekst

De ervaringen van mijn klanten

Naar aanleiding van coaching:


"Hanneke heeft mij het afgelopen half jaar enorm geholpen, ze wist goed in te spelen op waar ik behoefte aan had. Met behulp van opdrachten, doortastende vragen en extra "gereedschap" heb ik mijn veerkracht hervonden en ben ik mijn veranderde gezondheid gaan accepteren. Ik vond het erg fijn om met haar hier aan te werken en zal in de toekomst zeker contact met haar opnemen als het nodig is."


"Hanneke weet in heel korte tijd, op een prettige natuurlijke manier, dichtbij te komen. Hierdoor was het voor mij makkelijk om me open te stellen voor verandering."

"Hanneke straalt veel rust uit en dat helpt om zelf ook in deze modus te komen. Ze sloot goed aan bij mijn vragen en behoeftes en heeft mij geholpen om meer bij mijn hart te komen in plaats van alleen mijn hoofd te gebruiken."

“Vandaag het coaching traject bij Hanneke afgesloten. Ik balanceerde op de rand van een  burn-out en door ruimte, zonder oordeel, voor al mijn gevoelens en gedachten, en steeds passende interventies en theoretische onderbouwing, heb ik weer houvast in mezelf gevonden. Wat ben ik blij dat ik mezelf dit proces bij Hanneke gegund heb.”

Naar aanleiding van lezingen:

"Het persoonlijke en aangrijpende verhaal van Hanneke heeft me geraakt en geholpen anders naar mijzelf te kijken dan voorheen."

"Ik vond het fantastisch vandaag naar jou te luisteren en te ervaren wat ik jaren geleden al had moeten weten."

"Heel veel dank Hanneke voor je inspirerende, ontroerende en leerzame lezing vanochtend. Het heeft velen geraakt en aan het denken gezet."

Testimonials: Recensies
bottom of page