top of page

Spreker

Persoonlijk groeien en ontwikkelen geeft je leven perspectief. Als we leren om te gaan met onze eigen kwetsbaarheid én kracht, groeien we als mens individueel en in relatie tot de ander. Of het nu in de werksfeer is of in een andere context. 


Als spreker heb ik het over 'levenskunst'. Ik laat bijvoorbeeld zien en horen hoe wij als mensen, allemaal op onze eigen wijze, vraagstukken hebben rond voorspoed én tegenspoed, weten en niet-weten, kunnen en niet-kunnen, of  - zoals Toon Hermans het zo mooi noemde - schitteren en schutteren. 


Denk bijvoorbeeld aan thema's zoals:

  • veerkracht

  • compassie voor jezelf 

  • compassie voor een ander

  • zelfzorg

  • duurzaam gezonde inzetbaarheid

  • leven met ziekte of (onzichtbare) beperking

  • wendbaarheid

  • leven naar waarden, zoals gelijkwaardigheid, vergevingsgezindheid en vrede

Ik gebruik theorie, voorbeelden uit de dagelijks praktijk en mijn eigen levenservaring om te laten zien hoe ook ik niet alle antwoorden heb, maar wel steeds blijf ontdekken en ontwikkelen.

Sinds 2018 treed ik op als spreker. Het inspireren van groepen doe ik graag en blijkens de reacties komt dat over (zie Testimonials). 


Bel me gerust om te bespreken hoe ik jou en je publiek als spreker kan inspireren. Bijvoorbeeld met een lezing, workshop, type 'TED-talk' of inspiratiesessie!

Spreker: Tekst
Veerzacht-2023-8820.jpg
Spreker: Afbeelding

Dagvoorzitter of gespreksleider

Ook als dagvoorzitter of gespreksleider ben ik inzetbaar. Dit doe ik voor kleinschalige symposia, bijeenkomsten of meet-ups waar ik inhoudelijk affiniteit mee heb.


Dat kan bijvoorbeeld gaan over gezondheid, leefstijl, levensbeschouwing en religie. Ook heb ik vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid en werk voor de overheid veel affiniteit met: het sociaal domein in volle breedte, diversiteit & inclusie en kansen(on)gelijkheid. Zie hierboven onder 'Spreker' bij welke thema's ik nog meer kan optreden als dagvoorzitter of gespreksleider.

Spreker: Tekst

Opdrachtgevers

Spreker: Diensten

Mijn Leven 2.0

Mijn Leven 2.0 is er voor volwassenen met een ziekte of lichamelijke beperking. Ik was dagvoorzitter van het Festival Levenskunst 2.0 in Soest en van drie meet-ups in provincie Utrecht.

levenskunst festival.jpg

Testimonials

"Ik vond het fantastisch om naar jou te luisteren en te ervaren wat ik al jaren geleden had moeten weten."

"Heel veel dank Hanneke voor je inspirerende, ontroerende en leerzame lezing vanochtend. Het heeft velen geraakt en aan het denken gezet."

"Het persoonlijke en aangrijpende verhaal van Hanneke heeft me geraakt en geholpen anders naar mijzelf te kijken dan voorheen."

"Hanneke heeft een inspirerende lezing gegeven die ging over vrede. Zij wist deze op te zetten aan de hand van een interessante vraag en dit zorgde ervoor dat je echt aan het denken werd gezet. De lezing was helder en Hanneke is een prettige spreekster. Hanneke gaf ook de ruimte voor een onderling gesprek tussen de aanwezigen waardoor iedereen ook actief kon deelnemen. Daarnaast was ze open en gaf ze voorbeelden uit haar eigen leven die haar verhaal ondersteunen. Wij hebben erg van de lezing genoten en zijn hierdoor zeker aan het denken gezet."  

Spreker: Tekst
bottom of page