top of page

FAQ

Wat zijn de tarieven?

Mijn tarieven zijn marktconform. Een eenmalige sessie of coaching-on-the-job kost bijvoorbeeld €95,-. 
Verder hangen de prijzen af van je omstandigheden, je vraag en de context. Daarom werk ik ook op basis van een intake en een offerte; het is altijd maatwerk.

Wat is coaching?

Coaching kun je omschrijven als een proces met een concreet doel van de gecoachte voor ogen. Het gaat meestal over gedragsverandering. Het concreet maken van het doel is de eerste stap in het proces. Een coach zet vervolgens op interactieve manier de gecoachte aan tot effectief gedrag. Ik nodig je bijvoorbeeld uit, en prikkel je, om je eigen mogelijkheden te verkennen, ontwikkelen en toepassen in het dagelijks leven. Als gecoachte ben je altijd zelf eigenaar van het proces en je beoogde doel.

Is het mogelijk een intake-sessie te boeken?

Zeker, ik werk altijd op basis van een intake. Die is kosteloos en vrijblijvend. Dat doe ik ook omdat een 'klik' belangrijk is. Ervaar je in de intake een klik, dan bepalen we of en hoe we samen verder gaan.

Ben je een professionele coach?

Ja, ik heb een NOBCO-gecertificeerde opleiding gedaan: Coachen met ziel en zakelijkheid, bij Blankestijn en Partners (diploma maart 2020). Dit is een erkende opleiding. Ik ben bovendien als zelfstandig coach aangesloten bij de NOBCO. Dat betekent ook dat ik werk volgens de ethische code voor beroepscoaches.

Hoe houd je je vak bij?

Ik volg elk jaar een workshop of leergang waarvoor ik een certificaat ontvang. In 2020 was dat de workshop Post-Traumatische Groei van Et Emergo. In 2021 was dat de Module 'Diversiteit en Inclusie' van dé Loopbaanopleiding. Verder woon ik webinars bij via NOBCO of EMCC, zoals de EMCC workshop over 'Racial Justice, Equity & Belonging in coaching' op 10 februari 2022.

Waar werk je?

Ik woon in Soest en werk bij voorkeur in de regio Utrecht - Soest - Amersfoort (denk bv ook aan De Bilt, Baarn, Hilversum, Zeist). Ik maak gebruik van Het Coachhuis, waar ik een prettige ruimte bij jou in de buurt kan reserveren. 
We kunnen elkaar ook digitaal ontmoeten via Zoom, Skype, Teams of een andere app.
Heb je een ziekte of beperking waardoor je minder mobiel bent, maar wil je wel live afspreken? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

FAQ: FAQ
bottom of page