FAQ

Wat zijn de tarieven?

Mijn tarieven zijn marktconform. Een sessie coaching-on-the-job kost €95,-. Ik trek dan 80 minuten uit voor het gesprek zelf. Mijn voorbereiding op je sessie zit dus bij deze prijs in. Verder hangen de prijzen af van het aantal sessies, of je het als particulier betaalt of via je werkgever. Daarom werk ik ook met offertes; het is altijd maatwerk.

Wat is coaching?

Coaching kun je omschrijven als een proces met een concreet doel van de gecoachte voor ogen. Het concreet maken van dat doel is de eerste stap in het proces. Een coach zet vervolgens op interactieve manier de gecoachte aan tot effectief gedrag. Ik nodig je bijvoorbeeld uit, en prikkel je, om je eigen mogelijkheden te verkennen, ontwikkelen en toepassen in het dagelijks leven. Als gecoachte ben je altijd zelf eigenaar van het proces en je beoogde doel.

Is het mogelijk een intake-sessie te boeken?

Zeker, ik werk altijd op basis van een intake. Die is kosteloos en vrijblijvend. Op basis van de intake bepalen we of en hoe we samen verder gaan.

Ben je een professionele coach?

Ja, ik heb een NOBCO-gecertificeerde opleiding gedaan: Coachen met ziel en zakelijkheid, bij Blankestijn en Partners (diploma maart 2020). Dit is een erkende opleiding. Ik ben bovendien als zelfstandig coach aangesloten bij de NOBCO. Dat betekent ook dat ik werk volgens de internationale ethische code voor beroepscoaches.