top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHanneke

Moe?

Ben je al lange tijd thuis aan het werk? Alleen achter je scherm? Of juist zonder privacy met een partner of huisgenoot? Best kans dat je je erg moe voelt.


Want dan mis je 'je eigen leven' in je eigen werkomgeving. Je mist de overgangstijd van huis naar werk en andersom. Je mist het grote verschil in omgeving en type mensen, wat juist zorgt voor de nodige afwisseling. En zie dan maar eens op te laden.


Tuurlijk, je weet ook wel dat je regelmatig moet pauzeren thuis, elke dag even gaat wandelen, dat gezond eten en veel water drinken ook helpt. Maar dat lukt je niet elke dag. En het maakt niet alles goed.


Mijn tip: wees heel compassievol naar jezelf. Relativeer je werk - je bént je werk niet - en blaas stoom af bij familie of vrienden. Want delen is helen. En deel dan ook meteen wat je nodig hebt om je beter te voelen. Want dat weet je vaak onbewust heel goed. Maar als je het uitspreekt kom je vaak pas in actie.


Bij mij kun je ook stoom afblazen. Bespreken wat je nodig hebt. En dan zorgen dat je dat ook echt gaat doen. Stuur me gerust een bericht.


Warme groet van Hanneke10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Support

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page