top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHanneke

Support

Support vind ik een mooi woord. Het komt uit het Latijn en is een samenvoeging van 'sub' en 'portare'. Dat wil zeggen: onderdragen, oftewel steunen. Dus het gaat niet om trekken of duwen, maar om steun van onderaf.


Dat is ook wat ik als coach graag doe. Mensen hebben een eigen weg te vinden en te gaan. Gedurende een tijdje loop ik met hen op en bied ik hun professionele steun.


Support betekent niet altijd alles maar klakkeloos aannemen van elkaar. Support kan ook zijn: een spiegel voorhouden, gedachten uitdagen en andere perspectieven inbrengen. Maar waar het mij als coach om gaat is: je hebt iemand naast je die het goed met je voor heeft in je persoonlijke ontwikkeling. Die een veilige én stimulerende plek biedt.
Als je leeft met ziekte of beperking, kan het soms extra lastig zijn je weg te vinden. Mijn Leven 2.0 is een stichting die mensen met een ziekte of beperking inspireert en aanmoedigt tot een prettig leven. Op deze website staat een supportzoeker, waarin mensen een professionele begeleider kunnen kiezen om een tijdje mee op te lopen. Ook ik ben daar te vinden. Met een korte toelichting op video.


Wil je weten wat anderen hieraan gehad hebben? Kijk dan eens bij de ervaringen van mijn klanten. Het verrast me steeds weer welke mooie stappen mensen kunnen nemen vanuit motivatie, focus en oefening. Ook iets voor jou? Neem gerust, vrijblijvend, contact op.


Hartelijks van Hanneke

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page