top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHanneke

Jezelf verwelkomen

Als coach vind ik het belangrijk mijn klanten te verwelkomen. Met iets te drinken, met een fijne plek in een prettige ruimte. Met mijn aandacht en oprechte vraag hoe het gaat.

Alleen als je je ergens welkom voelt, zul je je uitgenodigd voelen jezelf te laten zien. Sociaal aangepast gedrag hebben we allemaal en kan behulpzaam zijn, maar juist onze unieke eigenschappen laten zien maakt ons boeiend. En het zorgt ervoor dat je jezelf versterkt.


Hoe zit dat bij jou? Wat laat jij zien van jezelf? Wat kun je nog meer laten zien?


Het heeft bij mij al wat jaren geduurd, maar uiteindelijk ben ik steeds meer mezelf gaan laten zien. Laatst deed ik een fotoshoot voor mijn nieuwe website, en toen liet ik heel bewust toe dat de fotograaf, Lilian de Rooij, mij mocht vastleggen. Voorbij 'de portretfoto', naar de 'persoonlijkheidsfoto'.


Het gaat er niet om dat we perfect zijn of foutloos. Het gaat erom dat we mooie mensen zijn. Dat we onszelf verwelkomen met alles wat er is: dat waar we ons krachtig in voelen en dat waar we ons kwetsbaar in voelen. Dat we ons heel voelen en altijd kunnen blijven groeien.


Als je dat toestaat, wordt het ook makkelijker het unieke van een ander te waarderen, hoe anders die ander ook is :-)


Hartelijk welkom, Hanneke

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page