top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHanneke

Ongemak

Een coachklant liet een hele mooie recensie achter. Daar was ik natuurlijk blij mee. Ten eerste omdat het coachtraject leidde tot waardevolle stappen voor mijn klant. Ten tweede omdat het mij helpt als anderen kunnen lezen wat een coachtraject kan opleveren.


Alleen bleef ik haken bij één ding: er stond '...en ze stelt je vooral ook op je gemak'. Ik vroeg me even af wat ik daarvan moest vinden. Want als er íets is dat je als coach moet doen, is het iemand begeleiden naar 'de plek van het ongemak'. Alleen van daaruit kun je namelijk tot nieuwe inzichten en nieuw gedrag komen.


Maar...je kunt alleen de plek van het ongemak aankijken, als je je veilig voelt. Je veilig of op je gemak voelen bij je coach is een belangrijke voorwaarde in een coachtraject. Alleen dan kun je effectief de confrontatie aangaan met dat wat je eigenlijk anders wilt doen, en ermee gaan oefenen. Ik ben blij dat mijn klant die veilige plek heeft gevoeld.
De recensies van mijn klanten kun je lezen op Testimonials | Veerzacht Allemaal dappere mensen die de confrontatie met zichzelf aandurfden, en met nieuw perspectief weer verder zijn gegaan!


Wil je meer weten? Mail gerust naar contact@veerzacht.nl


Hartelijks van Hanneke


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Support

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page