top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHanneke

Voor wie of wat werk je?

Bijgewerkt op: 16 apr. 2021

Voor wie thuiswerkt - zoals ik - lijkt het weinig uit te maken of je voor organisatie of opdrachtgever X werkt, of Y. Ik zit aan hetzelfde bureau met dezelfde laptop. Als ik geluk heb dan - twee dagen per week zit ik aan de eettafel.


Toch maakt het wel degelijk uit waar je je focus op hebt: is het een dienst, project of product waar je warm voor loopt? Zijn het fijne ontmoetingen met collega's, online en offline? Voel je dat het ertoe doet, wat je doet?


Als je toe bent aan verandering, maar je weet nog niet hoe, help ik je graag verder.


Warme groet van Hanneke!


Beeldmateriaal trekt de aandacht. Gebruik een afbeelding en ondertitel om je bericht beter over te brengen.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page